Cât de bogat este noul șef al Inspectoratului de Poliție din Botoșani. Vezi ce a trecut în ultima declarație de avere!

Noul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisarul șef Toader Buliga, nu pare a fi un om bogat, potrivit declarației de avere pe care a depus-o. Ultima declarație, depusă pe 10 iunie 2021, arată că Buliga, care a fost împuternicit la comanda IPJ Botoșani în urma unei detașări de la Poliția din Bacău, deținea alături de soția sa doar un apartament și un autoturism.

Apartamentul de 74 mp din Suceava a fost cumpărat în 2012, în timp ce mașina pe care o deține este un model Volkswagen Touran fabricat în anul 2010.  Buliga susține că nu deține nici terenuri, nici depozite bancare, nici bijuterii.

La venituri are trecute salariile sale, ale soției, care lucrează la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, dar și alocația copilului.

Schimbarea de conducere la IPJ Botoșani

Un ofiţer din afara instituţiei a fost numit, începând de vineri, la conducerea Poliţiei. Este vorba de comisarul șef Toader Buliga, care a fost, din martie anul trecut până acum, şef al IPJ Bacău.

Începând de astăzi, 18 noiembrie, este împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenișcu.

El preia funcţia lăsată liberă de pensionarea lui Viorel Şerbănoiu. În ultimele luni, conducerea Poliţiei a fost asigurată de comisarul şef Ioan Aniţei, care este adjunct al IPJ Botoşani.

Buliga a mi ocupat funcţia de şef al IPS Suceava între 2016 şi 2018, însă a mai fost delegat pentru funcţii în structurile centrale ale Poliţiei Române.

Schimbarea de conducere la IPJ Botoşani. Un ofiţer din afara instituţiei, numit la conducerea Poliţiei

One thought on “Cât de bogat este noul șef al Inspectoratului de Poliție din Botoșani. Vezi ce a trecut în ultima declarație de avere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *