Pește vândut direct din portbagaj la Botoșani. Un bărbat este cercetat de polițiști

Un bărbat din județul Botoșani este cercetat de polițiști după ce a vândut pește direct din portbagajul unei mașini. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, la data de 17 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au depistat în comuna Știubieni, județul Botoșani, un bărbat care oferea spre vânzare pește, care era ținut în portbagajul unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din localitatea Petricani, nu deține documente de proveniență a peștelui oferit spre comercializare. Bărbatul a afirmat că a cumpărat cantitatea de pește de la un tânăr din localitatea Negreni.

„Întreaga cantitate de pește din specia crap, respectiv, 44 de kg, a fost confiscată. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”, precizează IJP.

Tragedie! O femeie din Botoșani, badantă în Italia, a fost găsită moartă în casa în care lucra. „Mama, cui m-ai lăsat?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *