Tragedie! O femeie din Botoșani, badantă în Italia, a fost găsită moartă în casa în care lucra. „Mama, cui m-ai lăsat?”

Încă o tragedie într-o familie din județul Botoșani! O femeie care lucra ca badantă în Italia a fost găsită moartă, joi după-amiază, în casa în care muncea. Gabriela Caeru, de 63 de ani, a fost descoperită fără suflare de rudele femeii pe care o îngrijea, în satul La Viola. Anunțul privind moartea acesteia a fost făcut chiar de către fiica sa, pe rețelele de socializare.

„Mereu voi purta în gândul meu acestă privire caldă și acest suflet blând! MAMA!!! De ce ai plecat de lângă mine atât de devreme!!! Cui m-ai lăsat?”, este mesajul plin de durere al fiicei femeii.

Acum, familia vrea să îi repatrieze trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta creștinește. Din păcate, cum nimeni nu este pregătit pentru așa ceva, rudele au nevoie de ajutor. Cei care vor să le sprijine pentru repatrierea femeii pot suna la numărul fiicei femeii, Anca Crețu: 0752541943 ori pot face donații în contul acesteia: RO82 RNCB 0318 0782 8000 0001 RNCBROBU.

„Drum lin către ceruri, draga mea bunică! Îți mulțumesc pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru noi! Vei rămâne mereu în sufletul meu, cu durere in suflet îți transmite”Mugurelul lui bunica”!”, a spus Maria Crețu, nepoata femeii.

Tragedia vine la scurt timp după ce o altă botoșănencă a murit în Italia. Este vorba despre mama a doi copii, care s-a stins într-un spital din Italia, din cauza unei boli crunte.

O femeie din Botoșani, mama a doi copii, a murit în Italia. Familia vrea să-i repatrieze trupul neînsuflețit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *