O femeie din Botoșani, mama a doi copii, a murit în Italia. Familia vrea să-i repatrieze trupul neînsuflețit

O femeie din județul Botoșani, mama a doi copii, a murit, miercuri, în Italia. Mama a doi băieți, Simona Cibotariu s-a stins din viață într-un spital din Italia din cauza unei boli crunte. Femeia, din comuna Durnești, luase calea străinătății cu mai mulți ani în urmă pentru că în România nu își găsea de muncă, iar unde găsea, salariul nu îi ajungea pentru a se întreține pe ea și pe cei doi copii. Divorțată, Simona nu s-a lăsat niciodată învinsă de necazuri. Le înfrunta cu zâmbetul pe buze, spun apropiații.

Din păcate, dintr-o femeie puternică, muncitoare, o boală necruțătoare a pus-o la pământ. Acum, familia ar vrea să o înmormânteze creștinește, să îi aducă trupul neînsuflețit acasă, la Durnești. O amică a femeii a încercat să ajute familia și să strângă câte un ajutor pentru ca trupul acesteia să fie repatriat.

„O boală a răpus fata cu zâmbetul mereu pe buze, cu glume, cu suflet bun, muncitoare și bunul simt! Am copilărit cu ea, am mâncat împreună, ne-am jucat împreună, am amintiri frumoase cu ea, de asta va cer ajutorul, cine poate ajuta cu orice familia îndurerată să o facă, acest suflet merita să fie adus în țară, să fie îngropată creștinește, frumos, asa ca sufletul ei”, ne-a mărturisit o amică a acesteia.

Ulterior însă, tatăl copiilor a spus că se va ocupa el de repatrierea Simonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *