Spitalul Judeţean, condamnat pentru a patra oară în dosarul Aivăncesei

Stelian Aivancesei

Fostul şef al Serviciului Personal de la Spitalul Judeţean, Stelian Aivăncesei, pune la plată unitatea spitalicească. Aivăncesei, care a fost concediat şi reangajat de nu mai puţin de cinci ori, a câştigat un nou proces în faţa Spitalului Judeţean. Potrivit unei sentinţe dată de Tribunalul Botoşani, pe 24 mai, defintivă şi executorie de drept, Spitalul Judeţean trebuie să-l reangajeze pe post şi să-i achite şi daune morale în valoare de 30.000 lei.

Iată sentinţa Tribunalului Botoşani: „admite contestaţia formulată de contestatorul Aivăncesei Stelian în contradictoriu cu intimatul Spitalul Judeţean de Urgenţă ,, Mavromati” Botoşani. Anulează Decizia nr. 113 din 9.02.2011 emisă de intimat, privind pe contestator. Obligă intimatul să reintegreze contestatorul pe postul deţinut anterior emiterii deciziei nr. 113 din 9.02.2011 – şef serviciu resurse umane, normare, organizare, salarizare (RUNOS). Obligă intimatul să plătească contestatorului o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat începând cu 24 martie 2011 şi până la reintegrarea efectivă pe post. Obligă intimatul să depună la Casa Judeţeană de Pensii Botoşani, Casa de Asigurări de Sănătate Botoşani şi A.J.O.F.M. Botoşani declaraţiile nominale rectificative privind virarea contribuţiilor corespunzătoare aferente drepturilor acordate prin prezenta hotărâre . Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 30.000 lei cu titlu de daune morale. Respinge ca nefondat capătul de cerere având ca obiect plata cheltuielilor de judecată. Definitivă şi executorie de drept„.  

 Reprezentanţii Spitalului Judeţean pot face recurs în termen de zece zile de la comunicare. Stelian Aivăncesei a câştigat un război cu Spitalul Judeţean şi săptămâna trecută, la Curtea de Apel Suceava. Această instanţă a dat o decizie definitivă şi irevocabilă privind plata unor daune morale pentru concediere, în valoare de 10.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *