Anunț Nova Apaserv! Mai multe blocuri din municipiul Botoșani lăsate fără apă de Ziua Națională a României

Mai multe blocuri din municipiul Botoșani au rămas fără apă chiar de Ziua Națională a României. Potrivit unui anunț al societății Nova Apaserv situația a fost creată din cauza unei avarii, pentru care se lucrează la remedierea ei.

Potrivit unui comunicat al societății, din cauza avariei de pe conducta din oțel DN 100mm, localizată pe str. Aprodul Purice, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani a fost nevoită să întrerupă sistemului de alimentare cu apă, miercuri 30 noiembrie 2022, până joi 01.12.2022 – ora 14,  către utilizatorii situați pe Calea Națională nr. 55, 53, 51 (blocurile cu șase nivele alimentate prin stația de hidrofor) din municipiul Botoșani.

„Precizăm că, echipa de interventie a societății a intervenit în cursul zilei de astăzi, dar din cauza complexității lucrărilor de reparație (existența pe traseul conductei a unei rețele de gaz, cabluri electrice), realizarea remedierii avariei se va face în cursul zilei de mâine. Ne cerem scuze consumatorilor afectați de această avarie și le dăm asigurări că echipa de intervenție va face tot posibilul pentru remedierea situației, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus”, anunță Nova Apaserv.

 

 

 

Director  General,

ing. Liviu – Nicolae Ştefan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *