FOTO! Lucrările de restaurare a clădirii Teatrului ”Mihai Eminescu”, în grafic. Primarul municipiului Botoșani: Vom termina acest șantier așa cum ne-am asumat

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a efectuat în cursul zilei de astăzi o vizită de lucru pe șantierul deschis la Teatrul „Mihai Eminescu” privind restaurarea clădirii.

Întrucât termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2023, pentru a se asigura că această dată va fi respectată, constructorii erau la datorie și astăzi și nu vor sista activitatea nici mâine, deși este Ziua Națională a României, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Potrivit acestora, lucrările sunt în grafic. Se intervine pe partea de decapare, atât pe interior cât și exterior, pentru a se pregăti frontul de lucru și se lucrează la acoperiș și la partea de fundare a sălii de spectacole.

Nimeni nu este profet în țara lui” nu se aplică și la Botoșani, unde avem parte de un constructor foarte serios, care astăzi este în grafic cu lucrările pe care le-a preconizat să le facă la Teatrul „Mihai Eminescu. Vom avea aceste vizite în mod regulat pentru a informa botoșănenii și pentru a-i asigura că vom termina acest șantier așa cum ne-am asumat, la sfârșitul anului 2023”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul botoșănean a dat asigurări că va depune toate diligențele pentru ca toate plățile să fie efectuate la timp, astfel ca lucrările să se desfășoare fără întreruperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *