Andrei, pompierul din Botoșani care îmbracă echipamentul radiologic- nuclear: „ A fi pompier este mai mult decât o meserie. Este o stare, un stil de viață”

Ministerul Afacerilor Interne l-a prezentat, miecuri, de Sfântul Andrei, pe unul dintre pompierii botoșăneni care își fac meseria cu devotament și profesionalism. Este vorba despre Andrei Puiu, de 29 de ani, care a devenit pompier în urmă cu patru ani, în cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani.

Acesta îmbracă atât echipamentul de stingere, cât și cel CBRN (chimic-biologic-radiologic-nuclear), echipament cu care a salvat multe vieți în perioada pandemiei.

“Dacă aș putea da timpul înapoi, aș alege din nou același drum. A fi pompier este mai mult decât o meserie. Este o stare, un stil de viață plin de satisfacții.”, spune pompierul.

Astăzi, de ziua lui, va sărbători la unitate, la fel ca și în ceilalți ani, alături de colegii care i-au devenit a doua familie.

„Andrei, îți transmitem ție și celor 943.401 de români,care își serbează astăzi ziua onomastică, “La mulți ani!” cu sănătate și bucurii!”, se arată pe pagina de Facebook a  Ministerului de Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *