Tânăra din Botoșani, de la Academia de Poliție, care de 1 Decembrie va defila pe sub Arcul de Triumf. „Cred că este cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi”

O tânără din județul Botoșani, studentă la Academia de Poliție, se numără printre cei care vor defila de 1 Decembrie pe sub Arcul de Triumf. Iustina și-a dorit enorm să facă acest lucru de Ziua Națională, mai ales că pe 1 Decembrie împlinește 22 de ani.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook:

Tinerii au fost adunați pe platoul Academiei de Poliție, iar unul dintre comandanții le-a spus:

– Va urma o minivacanță pentru toți, dar așa cum știți, este o tradiție ca studenții Academiei să defileze de Ziua Națională a României. Cine se oferă să facă parte din Detașamentul de defilare?

În acel moment toți studenții au făcut un pas în față, iar printre ei și Iustina.

– Domnule Comandant, permiteți-mi să raportez! Pe 1 Decembrie este și ziua mea. Fac 22 de ani.
– Și nu vrei să mergi acasă?
– Raportez, nu! Îmi doresc mult să defilez de Ziua Națională a României. Cred că este cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi. Vă rog din suflet să mă ajutați să trăiesc acest moment!

Ea este Iustina, este din Botoșani și peste două zile va face 22 de ani! Visul ei a fost să devină studentă a Academiei de Poliție… și a reușit! Acum își dorește enorm să defileze pe sub Arcul de Triumf… și va face acest lucru! La fel simt și colegii ei, cei care zile întregi s-au pregătit pentru a fi la înălțimea evenimentului de pe 1 Decembrie! Vor avea emoții, dar noi suntem siguri că o vor face bine! Vă rugăm să fiți alături de ei, la parada de Ziua Națională, pentru că acești tineri iubesc ROMÂNIA cu tot sufletul lor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *