Elevi din Botoșani, duși cu Poliția la școală. Au fost găsiți prin baruri în timpul cursurilor

Mai mulți elevi din Botoșani și Dorohoi au fost duși cu Poliția la școală după ce au fost găsiți prin baruri în timpul orelor de curs. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, la data de 28 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au organizat o acțiune, în zona adiacentă a cinci unități de învățământ liceal, din municipiile Botoșani și Dorohoi,  pentru prevenirea absenteismului școlar.

În cadrul activităților defășurate, au fost legitimate aproximativ 50 de persoane și au fost verificate 12 unități comerciale din zona unităților de învățământ, fiind aplicată o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor legale privind obligația utilizării caselor de marcat, în valaore de 1.500 de lei.

Totodată, au fost identificați 11 elevi care absentau de la orle de curs, fiind informat Inspectoratul Școlar Județean, în vederea luării măsurilor de monitorizare.

 

 

One thought on “Elevi din Botoșani, duși cu Poliția la școală. Au fost găsiți prin baruri în timpul cursurilor

  1. De ce nu sunt inchise barurile care servesc bautura si tigari minorilor ? Indiferent de perioada de timp. Cursuri sau nu. Aplicati legea domnilor pulitisti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *