Un bărbat a intrat în casă peste soția și soacra sa și le-a făcut un scandal monstru. Botoșăneanul, reținut de polițiști

Un botoșănean care a intrat în casă peste soția și soacra sa și le-a făcut un scandal monstru a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, la data de 29 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din comuna Bălușeni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de proecție, violență în familie, distrugere, amenințare și violare de domiciliu.

Din cercetări, a reiești faptul că în perioada 25 – 29 noiembrie 2022, deși era emis de către instanța de judecată, un ordin de protecție pe numele său, având obligația de a păstra o distanță de 150 de metri, față de soția și soacra sa, acesta s-ar fi deplasat în mod repetat la locuința celor două, unde ar fi provocat scandal, ar fi distrus bunuri și ar fi agresat-o pe soția sa.

„Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează Nenișcu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com