Val de aer polar peste România. Temperaturile scad dramatic în toată țara

Un nou val de aer polar va lovi România, iar temperaturile vor scădea drastic în toate colțurile țării. Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, în perioada 28 noiembrie-5 decembrie temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în zonele estice, sud-estice și la munte.

Precipitațiile vor fi puține în cea mai mare parte a țării, în special în regiunile vestice, centrale și la munte.

Despre luna decembrie, prima lună de iarnă, care se apropie pași rapizi, ANM transmite că în perioada 6-12 decembrie, temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 8 grade Celsius. Însă, în ultima săptâmână a acestui an, termmetrele vor indica temperaturi mai coborâte, între 1 și 2 grade Celsius, minimele perioadei fiind de -7 grade Celsius.

Meteorologii anunță un val de aer polar peste România, iar treptat, în următoarele zile, temperaturile vor scădea la nivelul întregii țări.Valul de aer a coborât din nord-estul continentului și a ajuns în zona României, lucru care se resimte din ce în ce mai mult.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul zilei. Izolat va fi ceață, informeaza RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com