FOTO Durere de nedescris! Doi copii din Botoșani și-au condus, astăzi, mama pe ultimul drum. Plecase în Italia pentru a munci, dar s-a întors în sicriu

Durere de nedescris într-o localitate din județul Botoșani, unde doi copii au fost nevoiți să își ia adio de la mama lor. Au văzut-o pentru ultima oară. Mamă a doi băieți, Simona Cibotariu s-a stins din viață într-un spital din Italia din cauza unei boli crunte. Femeia, din comuna Durnești, luase calea străinătății cu mai mulți ani în urmă.

Din păcate, dintr-o femeie puternică, muncitoare, o boală necruțătoare a pus-o la pământ. Duminică, 27 noiembrie, familia a condus-o pe ultimul drum. De lângă sicriu au fost nedezlipiți părinții acesteia, dar și cele două minuni ale ei: băieții săi. Au curs multe lacrimi pe obrajii celor prezenți. Simona era iubită în comunitate.

„O boală a răpus fata cu zâmbetul mereu pe buze, cu glume, cu suflet bun, muncitoare și bunul simt! Am copilărit cu ea, am mâncat împreună, ne-am jucat împreună, am amintiri frumoase cu ea, de asta va cer ajutorul, cine poate ajuta cu orice familia îndurerată să o facă, acest suflet merita să fie adus în țară, să fie îngropată creștinește, frumos, asa ca sufletul ei”, ne-a mărturisit o amică a acesteia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *