Botoșănean rănit într-un accident! O șoferiță a intrat cu BMW-ul în el, apoi l-a proiectat într-un autobuz

accident, bmw , stiri, varfu campului, botosaniUn botoșănean a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc din cauza unei șoferițe de 23 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecție. Evenimentul rutier s-a produs vineri, când Anda C., de 23 de ani, cin județul Alba, conducea un BMW pe strada Grigore Ureche din municipiul Suceava, iar la un moment dat a pătruns în
intersecția cu B.dul George Enescu fără a acorda prioritate de trecere autoturismului Skoda, condus de Costel A., de 28 de ani, din municipiul Dorohoi.

După impact, botoșăneanul a fost proiectat cu tot cu mașină într-un autobuz de transport public local, care se afla oprit în acel moment în stația mijloacelor de transport în comun ”Catedrală”.

Inițial conducătorii celor trei autovehicule implicate în eveniment s-au prezentat la sediul Poliției Municipiul Suceava, unde accidentul rutier a fost soluționat procedural. A doua zi, botoșăneanul a acuzat dureri așa că s-a prezentat la spital având un traumatism ușor. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *