FOTO Tragedie în postul Crăciunului! Un bărbat din Botoșani și-a curmat zilele după ce a rămas fără permis

O tragedie a avut loc în postul Crăciunului. Un bărbat de 44 de ani, din comuna Sulița, și-a pus capăt zilelor după ce a rămas fără permis. Bărbatul s-a spânzurat. El a fost găsit mort, sâmbătă. Rudele au chemat cadrele medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el, acestea constatând decesul. Ionuț era tatăl a trei copii: un băiat de 24 de ani și două fete de 20 și 17 ani.

Din primele informații, bărbatul a recurs la acest gest de supărare că a rămas fără permis, spun localnicii. El a fost oprit de polițiști, pe drumul județean D.J. 297, în comuna Sulița, când conducea un utilaj agricol (excavator pe pneuri). În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice și a rămas fără permis. Din păcate, pentru el această măsură a fost greu de suportat, așa că, cel mai probabil și pe fondul alcoolului, a recurs la acest gest extrem. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.

2 thoughts on “FOTO Tragedie în postul Crăciunului! Un bărbat din Botoșani și-a curmat zilele după ce a rămas fără permis

    1. ,,Ramon”,ești un nenorocit și un analfabet!
      De ce comentezi în necunoștință de cauză?L-ai cunoscut pe acest om să poți vorbi așa despre el?SĂ-ȚI FIE RUȘINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *