Tânăr din Bangladesh, care a venit să se angajeze la Botoșani, depistat că ședea ilegal. A ajuns în Centrul de Azil

Un tânăr de 29 de ani, din Bangladesh, care a venit să se angajeze la Botoșani, a fost dus de polițiștii de imigrări din Botoșani, miercuri, în Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Rădăuți fiind depistat în ședere ilegală.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Botoșani au efectuat un control, pe raza de competență, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor în țara noastră.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat,în vârstă de 29 de ani, din Bangladesh, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că străinul a intrat legal în România, în baza unei vize de lungă ședere, în scop de angajare, însă nu a întreprins demersurile necesare pentru prelungirea dreptului de ședere.

La momentul depistării, bărbatul a solicitat acordarea unei forme de protecție internațională, fiind condus la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Rădăuți, unde va beneficia de toate drepturile prevăzute de legislația în vigoare până la suluționarea cazului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *