FOTO O tânără din Botoșani a văzut moartea cu ochii din cauza unui șofer care fugea de poliție. Cum l-au pedepsit oamenii legii

O tânără de 30 de ani, din Botoșani, a văzut moartea cu ochii din cauza unui șofer de 23 de ani, din comuna Corni, care fugea de poliție. La un moment dat, acesta a intrat cu mașina sa în autoturismul condus de șoferiță. Rănită, femeia a fost transportată la spital, iar șoferul a rămas să de socoteală pentru fapta sa.

Potrivit polițiștilor, tânărul a fost amendat cu 2.030 de lei pentru că a condus pe sens opus și nu a respectat semnalul poliţiştilor, dar are și dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Tânărul circula cu un autoturism Peugeot, dinspre Calea Națională spre Petru Rareș, iar la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu a intrat cu autoturismul într-o mașină condusă de o femeie care conducea dinspre Pedagogic către Penitenciar. Tânărul de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Șoferița nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijriri medicale. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *