Societatea Nova Apaserv Botoșani face angajări. Ce salarii oferă

Societatea Nova Apaserv din Botoșani face angajări în această perioadă. Pe lista locurilor de muncă transmisă luni de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani se află și posturile pentru care Nova Apaserv caută angajați. Cel mai mare salariu este de 7.000 lei, dar sunt și salariați plătiți mult mai puțin.

Spre exemplu, caută șef de compartiment cu o vechime de minimum trei ani. Se cer studii cu profil electric, operare PC și permis. Salariul este de minim 4.500 lei.

De asemenea, Nova Apaserv angajează sef departament, cu o vechime de minim zece ani, studii tehnice/ economice, iar salariul este minim 7.000 lei. Se mai caută un șef de laborator cu vechime de un an, oferindu-se un salariu de 4.000 lei, proiectant inginer instalații, tot pentru un salariu de 4.000 lei, economist, cu o vechime de minimum cinci ani, pentru care se oferă un salariu de 4.000 lei, operator circuite rețea apă (2.750 lei), agent servicii clienți (2.750 lei), detector pierderi apă (3.100 lei), instalator apă 2.750 lei, electrician întreținere și reparații (2.750 lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *