FOTO Mașini avariate la Botoșani, după ruperea unor copaci, sub greutatea zăpezii

Două mașini au fost avariate, duminică, în municipiul Botoșani, după ruperea unor copaci, care au cedat sub greutatea zăpezii. S-a întâmplat pe strada Ștefan Luchian nr. 1, acolo unde autoturismele erau parcate. Din fericire, pagubele nu sunt însemnate.

Cantitățile de zăpadă căzute în noaptea de sâmbătă spre duminică și în cursul zilei de duminică în județul Botoșani au fost semnificative, stratul de zăpadă depășind pe alocuri 20 de centimetri. De altfel, județul Botoșani s-a aflat sub Cod galben de ninsori pe parcursul nopții trecute.

Accident cu victimă după prima zăpadă

Prima zăpadă a adus şi primul accident pe drumurile din judeţul Botoşani. O tânără a fost rănită, în urma unui accident rutier produs pe drumul european E58, pe raza localității Brehuești. Accidentul s-a produs după ce un autoturism Mazda a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, iar la un moment dat a derapat şi a acroşat o Skoda care se deplasa regulamentar.

În urma coliziunii, autoturismul vinovat de producerea accidentului s-a oprit în şanţul betonat de pe marginea drumului, în timp ce Skoda s-a răsturnat în afara părţii carosabile. O femeie în vârstă de 30 de ani, din Skoda, a fost rănită, fiind preluată de de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

 

FOTO Prima zăpadă, primul accident la Botoşani. O tânără a fost rănită şi a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *