VIDEO Ninge în județul Botoșani. Drumarii au intervenit cu utilajele pe drumurile naționale

utilaje de deszapezire, stiri, botosaniNinsorile au pus stăpânire și pe județul Botoșani, aflat sub alertă Cod galben de ninsori moderate, potrivit unei informări transmisă de Administrația Națională de Meteorologie. Pe drumurile naționale s-a intervenit încă de noaptea trecută cu utilaje ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași.

„La acest moment, carosabilul este în cea mai mare parte umed, cu sectoare de zăpadă frământată (tratată cu antiderapant) în strat de 0-2 cm pe unele sectoare din județele Suceava (Câmpulung și zona joasă), Botoșani, Iași și Neamț”, precizează sursa citată.

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat în permanență pe sectoarele afectate cu aproximativ 100 de utilaje și s-au raspandit peste 300 t de material antiderapant. În continuare, până la ora 10:00, jumătatea nordică a regiunii rămâne sub atenționare Cod galben de precipitații mixte, cu depuneri locale de zăpadă sicu risc de formare a poleiului în zona deluroasă și montană. Drumarii vă îndeamnă să circulați cu atenție și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor.

Video cu deszăpezirea pe DN 28B, la Zăicești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *