O nouă tragedie! Un bărbat din Botoșani a murit în Italia. Mama sa a fost alături de el, în spital, timp ce cinci luni

O nouă tragedie în diaspora românească. Un bărbat din județul Botoșani a murit în Italia. iar mama sa a fost alături de el, în spital, timp ce cinci luni. Este vorba de Aurel Constantin Căpriță din comuna Știubieni, care este plecat de foarte mult timp la muncă în străinătate. Botoșăneanul ar fi fost în urmă cu cinci luni victima unui accident rutier în capitala Italiei, intrând în comă imediat după producerea sa.

De atunci și până acum, bărbatul a fost internat într-un spital din Roma, acolo unde mama sa a avut în permanență grijă de el. Femeia lucra și ea în Italia, unde avea grijă de o persoană. Ca urmare a accidentului suferit de fiu ei, aceasta nu a mai putut lucra, rămânând fără venituri.

Acum, familia lui Aurel Căpriță vrea să îl aducă pe aceasta în țară, pentru a fi înmormântat creștinește. Repatrierea corpului neînsuflețit al acestuia costă 3.000 de euro, iar familia nu are acești bani. Asociația Nectarie & Prietenii se ocupă pentru strângerea de fonduri pentru această cauză.

„În asemenea situații toți știm cât de greu este si psihic și financiar. Sunt sigură că sunt o mulțime de oameni minunati cu suflet enorm pentru care intr-o astfel de situație câțiva banuti nu valorează absolut nimic. Știu că nu e ușor să strângem 3000 euro în acest mod, însă mai știu și că nu este imposibil… Românii au dovedit că pot fi uniți și empatici cu durerea sufletească a unei familii greu încercată în aceste zile. Orice bănuț va rămâne după plată, îl va primi familia”, au anunțat reprezentanții asociației.

Donații se pot face în contul Asociației Nectarie & Prietenii: IBAN: RO62CECEC001946010409621.

Trist! A murit un apreciat preot din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *