Șapte localități din Botoșani au sisteme de supraveghere video cu recunoaștere a numerelor de înmatriculare. Vezi care sunt acestea!

Un număr de șapte localități din județul Botoșani au sisteme de supraveghere video cu recunoaștere a numerelor de înmatriculare. Este vorba despre comunele: Răuseni, Lunca, Vlăsinești, Dobârceni, Unțeni, Ripiceni și Ștefănești.

„Aceste sisteme de supraveghere ne sunt utile și nouă și comunităților dvs., pe toate liniile, pornind de la mediu, de la activități de poliție, la orice, un sistem de supraveghere, o pază în comunitatea dvs”, a declarat comisarul șef Ioan Aniței.

Acesta le-a reamintit primarilor prezenți, vineri, la ședință, la Instituția Prefectului, și de obligațiile autorităților administrației publice locale în ceea ce privește asigurarea siguranței în unitățile de învățământ, dar i-a îndemnat să investească și în sisteme pentru supravegherea comunei pe care o reprezintă.

Zeci de botoșăneni au ajuns pe mâna poliției după ce au furat curent electric. La ce metode apelau ca să nu plătească energia electrică

 

One thought on “Șapte localități din Botoșani au sisteme de supraveghere video cu recunoaștere a numerelor de înmatriculare. Vezi care sunt acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *