Șofer din Botoșani, tras pe dreapta de polițiști. S-a ales cu dosar penal, a rămas fără certificatul mașinii și a fost și amendat

Un șofer din județul Botoșani s-a ales cu dosar penal, a rămas și fără certificatul de înmatriculare al mașinii, dar a fost și amendat după ce a fost tras pe dreapta, marți, de polițiștii suceveni. Lucrătorii de poliție din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Bălcăuți au oprit pentru control pe drumul județean 291A de pe raza comunei Zamostea, sat Zamostea, județul Suceava, autoturismul marca Opel Zafira.

La volan era George S. din comuna Curtești, județul Botoșani. Polițiștii au constatat că  acesta avea permisul de conducere reținut. Nu era sub influența băuturilor alcoolice, dar când au verificat documentele, oamenii legii au constatat că inspecția tehnică periodică a autoturismului este expirată, așa că l-au sancționat pe botoșănean cu amendă de 1305 lei, iar ca măsură complementară obligatorie s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare.

Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Durerea de nedescris a unei femei din Botoșani. Fiul ei a fost băgat în mormânt după un accident, iar vinovatul nu va face nicio zi de pușcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *