Ciudat! O femeie din Botoșani s-a plâns la Protecția Consumatorilor că berbecul pe care l-a cumpărat „nu își face treaba” cu oile din fermă

O femeie s-a plâns la Protecția Consumatorilor că berbecul pe care l-a cumpărat „nu își face treaba” cu oile din fermă. Reclamația a fost făcută la Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Botoșani.

Nu este însă singura plângere bizară depusă la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Botoșani. Potrivit greatestnews.ro, aceasta nu este singura reclamație ciudată depusă la instituție.

Un bărbat şi-a reclamat soacra că mulge vaca fără a se spăla pe mâini. O femeie a reclamat faptul că vaca pe care a cumpărat-o dă mai puțin lapte decât se aștepta. Un bătrân a cerut înlocuirea unei oale pe care o folosise timp de doi ani şi care se spărsese.

O femeie s-a plâns că poșeta i s-a rupt după ce a folosit-o ca să își bată soțul. Doamna a motivat că produsul trebuie să fi fost slab calitativ, dacă a cedat așa ușor. Tot în Moldova, o vânzătoare a fost reclamată pentru că flirta cu clienții, scrie Bihon.

Dramatic! Un bărbat din Botoșani și-a pus capăt zilelor din cauza „bolii secolului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *