Cosmin Andrei, despre lucrările la Teatrul Mihai Eminescu: Lucrătorii sunt în șantier și seara, suntem în grafic

Lucrările la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani sunt în toi, iar primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că acestea sunt în grafic. Acestea ar urma să fie finalizate în decembrie 2023. De altfel, constructorii au dat asigurări încă de la începerea lucrărilor că în șantier vor lucra cel puțin 100 de angajați zilnic. De asemenea, spuneau ei, săptămânal, vor avea loc întâlniri cu reprezentanții Primăriei și proiectantul pentru a discuta eventualele probleme apărute.

„Lucrările în desfășurare în ritm alert și cu o determinare care este de apreciat. Lucrătorii sunt în șantier și seara, așa cum probabil ați văzut, suntem în grafic cu lucrările”, a spus Cosmin Andrei.

O asociere de firme condusa de D&D Construct Botosani (SC D&D Construct SRL – SC  Aedificium Projektentwicklung SRL Cluj cu subcontractanții: SC Intelitech Group SRL Botoşani, SC Meridian SRL Botoşani, SC Sigma Instalgaz SRL Botoşani, SC Ice Computers SRL Botoşani, SC Danignisim SRL Suceava) a castigat licitatia pentru finalizarea lucrarilor de modernizare a Teatrului „Mihai Eminescu”. Pretul de adjudecare a licitatiei a fost de 42,9 milioane lei, fata de 47,5 milioane lei cat estimase Primaria Botosani.

FOTO Cum va arăta Teatrul „Mihai Eminescu” după restaurare

One thought on “Cosmin Andrei, despre lucrările la Teatrul Mihai Eminescu: Lucrătorii sunt în șantier și seara, suntem în grafic

  1. Cate imprumuturi va mai face Primaria pentru aceste lucrari? Cat vor creste impozitele pentru a plati bancile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *