Atât de trist! O fetiță de un an și jumătate din Botoșani luptă să trăiască. Melisa are nevoie de ajutor

O fetiță de doar un an și jumătate dintr-o familie din județul Botoșani luptă să trăiască. Micuța Melisa are nevoie urgentă de ajutor. La cât este de micuță, nici n-ați spune că are probleme atât de mari. Din păcate, fetița are o malformație cardiacă la inimioară. Așa s-a născut. A fost diagnosticată cu Tetralogie Fallot cu hipoplazie severă de inel și trunchi AP și multe alte complicatii. Abia a intrat în lumea asta că a trecut deja printr-o operație, iar Melisa trebuie sa ajungă de urgență din nou La Târgul Mureș la sfârșitul lunii noiembrie pentru a doua operație pe cord deschis.

Acasă  mai are patru frătiori, iar părinții ei duc o viata modestă într-un sat de lângă orașul Dorohoi din județul Botoșani. Se descurcă cum pot. Se gospodăresc astfel încât să aibă ce le pune pe masă copiilor. Nu își doresc altceva decât să le fie copiii sănătoși și să îi poată vedea mari, pe picioarele lor. Dar este foarte greu. Și-au dorit cei cinci copilași. I-au privit și îi privesc ca pe o binecuvântare de la Dumnezeu. Sunt neputincioși însă în fața problemelor de sănătate ale Melisei și se văd nevoiți să ceară ajutor.

„Au simțit că numai au nici o putere și cum cerul li se prăbușește în cap. Au simțit cum li se rup o bucăți din suflet neavând bani de transport la Târgul Mures, investigații, tratament și cele necesare Melisei din nou. Timpul în care Melisa mai poate fi salvată se scurge rapid și doar ajutorul vostru îi poate repara inimioara micuței noastre. Melisa are nevoie pentru Spital de Pampers mărimea 3 și lapte praf Nan3 Confortis, iar surioara ei mai mare care v-a rămâne acasă de pampers mărimea 5. Totodată Melisa are mare nevoie la Spital de salopete cu totul cu capse și body cu capse(ușor de îmbrăcat) după intervenția chirurgicala la inimioare și hăinuțe 1an jumate-2 ani. Ce am dus noi aproape că s-au terminat”, spune Simona Elena, cea care se ocupă de cazul Melisei și încearcă să mobilizeze mai mulți oameni care să o ajute pe micuță și părinții ei.

Cei care vor să ajute sau au nevoie de mai multe detalii pot suna la 0757139794.
Poți face donații aici:
✅️Banca Transilvania
Denumire entitate:
Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii, str. Aleea Pinului nr. 1, oraș Dorohoi județ Botoșani
Cod de înregistrare fiscală: 43787730
➡️IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901
➡️IBAN EUR:
RO53BTRLEURCRT0587762901
➡️IBAN GBP:
RO11BTRLGBPCRT0587762901
📌Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22
Cu mențiunea MELISA
✅ PAYPAL

✅ REVOLUT: 0757139794

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *