FOTO Miss & Mister Boboc la Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani. Ținute surpriză ale participanților

Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani a organizat, sâmbătă seară, o nouă ediție a concursului de frumusețe Miss & Mister Boboc, competiție rezervată elevelor și elevilor din clasa a IX-a. Întrecerea a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, sub patronajul acestei instituții și a Inspectoratului Școlar Județean.

În urma concursului, titlul de Miss Boboc a revenit elevei Maria Oloeriu, în timp ce trofeul de Miss Boboc a fost cucerit de elevul Tiberiu Mihai Munteanu. Pe locul al doilea al întrecerii s-au situat pe Ilinca Maria Pușcașu și Cristian Pușcașu, în timp ce locul al treia a revenit elevei Andra Maria Apostol și elevului Iustin Moloce.

Evenimentul a atras atenția cu ținutele purtate la un moment dat de toți cei 18 concurenți, nouă fete și nouă băieți. Aceștia au îmbrăcat echipament de camuflaj, specific militarilor, pentru a transmite, astfel, un mesaj că sunt împotriva războiului din Ucraina.

FOTO Miss boboc la Colegiul Național AT Laurian Botoșani. Nouă eleve s-au luptat pentru primul loc

One thought on “FOTO Miss & Mister Boboc la Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani. Ținute surpriză ale participanților

  1. astia sunt vedetele care au uitat de cei 7 ani de acasa … de fapt educatia primita de la parinti care sunt la fel de needucati…o generatie de regi si regine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *