FOTO Miss boboc la Colegiul Național AT Laurian Botoșani. Nouă eleve s-au luptat pentru primul loc

Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, în calitate de organizator, a găzduit, sâmbătă seară, concursul de frumusețe denumit tradițional Miss și Mister Boboc de la Colegiul Național AT Laurian. Evenimentul a atras sute de elevi, dar și 16 concurenți, nouă fete și șapte băieți, care s-au întrecut în cadrul unor probe speciale extrem de atractive.

Concurenții au fost Delia Ichim, Ambra-Elena Zaharia, Ilinca Suhăreanu, Denisa-Georgiana Constantinică, Ana Lupașcu, Daria-Elena Atodirese, Alexia Tudose, Alexia Maria Ignat și Maria Elena Cobzaru, la fete, precum și Francesco-Andrea Pal, Stefan-Mario Lupu, Mattias-Gabriel Bilanzuoli, Alexis Moruzi, Alexandru Maxim, Alexandru Pădurariu și Păduraru Erik, la băieți.

În urma probelor susținute, primul loc și titlul de Miss și Mister au revenit elevilor Denisa Constantinică și Alexandru Pădurariu. Pe locul al doilea s-au clasat Alexia Tudose și Erik Păduraru, iar pe trei Daria-Elena Atodirese și Ștefan-Mario Lupu.

“Pentru mine balul a fost cea mai frumoasa experienta din viata de licean. O oportunitate pentru a invata lucruri noi, pentru a scăpa de emoții, dar mai ales pentru a putea crea legaturi cu colegii din alte clase. Este o experienta care merita trăită de orice boboc”, a spus câștigătoarea titlului de Miss 2022, Denisa Constantinică.

“A fost o experienta foarte frumoasa, am cunoscut multă lume, iar acest bal m-a ajutat sa ma deschid in fata lumii și sa scap de emotii”, susține Alexandru Pădurariu, Mister 2022.

“Pentru mine balul înseamnă cea mai frumoasa experienta a liceului. Din postura de fostă concurentă, acum organizator și de asemenea, jurat la acest spectacol, pot afirma ca nimic nu este posibil fără munca, determinare și in primul rând voința. Cred ca șansa de a participa la balul bobocilor nu numai ca este unica, dar îți dezvolta abilitați, îți lărgește cercul de prieteni și capacitățile sociale. Nimic nu este posibil fără munca, iar titlul de Miss l-am câștigat datorită organizatorilor ce mi-au fost alături, dar in primul rând, a doamnei profesoare Alecsa Elena. Așadar, balul acesta, am oferit cu mândrie coronița mai departe următoarei concurente ce a câștigat titlul de Miss si consider ca Miss si Mister de anul acesta ne vor reprezenta liceul in continuare. Nu in ultimul rând, nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul doamnei profesoare Alecsa Elena si a directorilor Colegiului National “A.T. Laurian” Botoșani, profesor doctor Prajinariu Mihaela si profesor Onofrei Ioan, dar și profesorilor Grunzac Talida, Tunea Mihaiela, Coroma Niculina si profesor doctor Coca Dorica, cărora le mulțumim pentru tot efortul depus ca elevii Laurianului sa exceleze si sa își creeze cele mai deosebite amintiri, mai ales acum, la împlinirea celor 163 de ani de la inaugurarea liceului “, spune una dintre elevele implicate în organizarea evenimentului, Georgiana Tucaliuc din clasa a 11-a D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *