Fata din Botoșani, care a fugit de acasă ca să scape de bătăile tatălui, internată într-un centru de urgență. Poliția a demarat o anchetă

Fata din județul Botoșani, care a fugit de acasă ca să scape de bătăile tatălui, a fost internată într-un centru de primire a copilului în regim de urgență. Iulia, din comuna Coșula, a făcut declarații în exclusivitate pentru BotoșaniNews.ro, cu privire la motivele pentru care a ales să plece de acasă. Poliția face o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a plecat adolescenta de la domiciliu.

„Minora s-a prezentat noaptea trecută, 4 spre 5 octombrie, la sediul poliției. Aceasta a fost internată intr-un centru de primire a copilului în regim de urgență. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care aceasta a părăsit domiciliul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Adolescenta de 16 ani, din județul Botoșani, care a fost dată dispărută de familie, a luat legătura cu redacția BotosaniNews.ro. Iulia ne-a povestit care este motivul pentru care a dispărut de acasă. Fata susține că în prezent este în afara oricărui pericol, „la o femeie”, după cum precizează ea, și a plecat de acasă pentru că nu a mai suportat bătăile tatălui său.

Fata spune că bărbatul este mereu violent, mai ales atunci când consumă băuturi alcoolice. Ea ne-a povestit că în seara în care a plecat de acasă părintele său a luat-o la bătaie din somn.

„Am plecat deoarece mă bătea, mă făcea în toate felurile! Da, consumă (n.r. alcool)  și stă până la 4 -5 dimineața și țipă pe afară! Eu la acele ore dormeam și venea și mă lua la bătaie prin somn! Așa e mereu cu fratele meu de 20 de ani și mama mea!”, spune adolescenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *