Fata de 16 ani, din Botoșani, dată dispărută de familie face dezvăluiri șocante: Venea și mă lua la bătaie prin somn

Adolescenta de 16 ani, din județul Botoșani, care a fost dată dispărută de familie, a luat legătura cu redacția BotosaniNews.ro. Iulia ne-a povestit care este motivul pentru care a dispărut de acasă. Fata susține că în prezent este în afara oricărui pericol, „la o femeie”, după cum precizează ea, și a plecat de acasă pentru că nu a mai suportat bătăile tatălui său.

Fata spune că bărbatul este mereu violent, mai ales atunci când consumă băuturi alcoolice. Ea ne-a povestit că în seara în care a plecat de acasă părintele său a luat-o la bătaie din somn.

„Am plecat deoarece mă bătea, mă făcea în toate felurile! Da, consumă (n.r. alcool)  și stă până la 4 -5 dimineața și țipă pe afară! Eu la acele ore dormeam și venea și mă lua la bătaie prin somn! Așa e mereu cu fratele meu de 20 de ani și mama mea!”, spune adolescenta.

Iulia și-a găsit refugiu pentru câteva zile, iar sâmbătă aceasta se va prezenta la Poliție. De altfel, ea spune că a mai făcut plângere la Poliție din cauza violențelor tatălui său.

Familia a cerut ajutorul Poliției să o găsească

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați, vineri, cu privire la faptul că o minoră, de 16 ani, din comuna Coșula, a părăsit domiciliul în mod voluntar, în noaptea de 4 spre 5 noiembrie a.c.

Autor: Mihaela Macovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *