Tânăra din Botoșani cu o carieră de succes în online! Daniela inspiră zilnic mii de oameni

O tânără din Botoșani este încadrată în categoria influencerilor, deoarece inspiră zilnic mii de oameni ce o urmăresc pe rețelele de socializare. Daniela Macsim a pornit de la un conținut bazat pe modă și a ajuns să îl adapteze, astfel încât să fie un bun model pentru cei cu care rezonează atât de bine de peste 10 ani în online. Însă pe lângă munca din online are și un job full-time, în cadrul unei Organizații Neguvernamentale (ONG) din Iași, ce se bazează pe proiecte europene, potrivit bzi.ro. Daniela Macsim are 35 de ani, este absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași, iar de peste 10 ani activează în mediul online. Femeia a început totul din plăcere, deoarece întotdeauna i-a plăcut să-și transpună pasiunea și creativitatea în spațiul public, folosind diferite materiale. Acum a ajuns să se bucure de ceea ce a reușit să construiască de-a lungul timpului pe rețelele de socializare și să fie inspirația zilnică a femeilor și nu numai.

„Sunt marketing specialist și content creator cu o prezență în online de peste 10 ani. Dacă la început vorbeam și scriam doar despre modă, în timp am adaptat conținutul, acesta focusându-se pe viața unei mame cu doi copii, dar și a femeii care încearcă să nu se piardă în spatele acestui rol”, declară pentru reporterii BZI Daniela Macsim.

Daniela Macsim este apreciată de internauți și a reușit să-și păstreze o comunitate activă încă de la începuturile sale în online. Mai mult decât atât, aceasta este modelul femeii de succes pentru comunitatea pe care a reușit să o creeze pe paginile sale.

„În toți acești ani s-au strâns oameni foarte faini în jurul a tot ceea ce am creat și am format împreună o comunitate. Sunt fete care mă urmăresc încă de la începuturi, de pe vremea blogului, iar asta este pentru mine o confirmare a faptului că fac bine ceea ce fac și că am rămas fidelă propriilor valori și principii”, mărturisește Daniela Macsim.

Aceasta a început munca în spațiul public din pasiunea de a-și transpune creativitatea în spațiul online, prin diferite materiale foto sau video, iar internauții au remarcat conținutul ei calitativ.

De-a lungul timpului am încercat să îmi transpun pasiunea, creativitatea și inspirația în online, prin scris sau materiale foto și video. Fără să fiu conștientă la început unde poate duce toată activitatea mea din online, vorbim de acum 10 ani în urmă, pasiunea și toată munca depusă mi-au scos în cale oportunități, proiecte, oameni și experiențe pe care nu m-aș fi gândit niciodată că le voi trăi. Inițial m-am axat doar pe zona de fashion și tot ce presupune această industrie, apoi au apărut copiii mei minunați, iar conținutul din online s-a dus și spre zona de parenting & lifestyle”, povestește plină de bucurie ieșeanca.

Pe lângă munca pe care o prestează în online, aceasta are și un job full-time în cadrul unui ONG din Iași, care se ocupă cu proiecte europene. Aceasta îmbină într-un mod armonios viața de birou și cea de acasă, astfel încât reușește să transmită oamenilor o realitate atât de frumoasă.

„Am și un job full-time. Lucrez la un ONG pe proiecte europene și chiar îmi place foarte mult ceea ce fac zi de zi la birou. Mă stimulează spre o evoluție personală și profesională”, adaugă plină de mândrie Daniela.

Daniela s-a născut la Botoșani și a crescut în sânul unei familii iubitoare. Deși, părinții ei nu au avut o situație materială foarte bună, aceasta s-a bucurat de o copilărie, pe care mulți au visat-o și își dorește să le creeze aceleași amintiri și copiilor săi.  Daniela Macsim a făcut masterul la Politehnică, pe specializarea marketing industrial. În cadrul orelor de la master, tânăra a avut un proiect în care trebuia să realizeze un blog care să fie în top 10 căutări, iar ea a fost una dintre persoanele ce au reușit să facă lucrul acesta. Mai mult decât atât, blogul său s-a situat pe primul loc în căutările furnizate de Google și, ulterior, după ce s-a inițiat în online, a continuat să facă articole destinate conținutului pe care îl avea pe rețelele de socializare.

„Pe 11 octombrie 2010 scriam prima mea postare pe un blog, pe platforma blogspot pe atunci, fiind printre primii bloggeri din România care au început să facă asta. Ideea de a-mi deschide un blog de fashion a venit în urma unui proiect de la master, în cadrul căruia trebuia să creez un blog care până la sfârșitul semestrului să fie în top 10 căutări pe Google. «Puterea Marketingului» s-a numit primul meu blog și chiar am reușit performanța de a-l plasa pe primul loc în căutările Google. După ce m-am inițiat în lumea online-ului, am făcut altul, cu și despre modă”, destăinuie Daniela.

Deși părinții ei nu au avut o situație materială foarte bună, aceasta s-a bucurat de o copilărie pe care mulți au visat-o și își dorește să le creeze aceleași amintiri și copiilor săi.

Am crescut în Botoșani, alături de părinți, fratele și cele două surori ale mele. Sunt extrem de recunoscătoare pentru copilăria minunată pe care am avut-o, pentru familia unită și dragostea care ne-a legat mereu. Nu am fost un copil «crescut în puf», nu am avut posibilități materiale foarte mari, dar asta m-a ambiționat să învăț, să intru la facultate și să îmi croiesc singură viitorul din clipa în care m-am mutat în Iași. M-am angajat imediat, am reușit să mă mențin la buget în toți anii de facultate, la master am luat chiar și bursă, iar în paralel m-am implicat și în alte proiecte pentru a-mi crește veniturile. În anul I de facultate l-am cunoscut pe soțul meu, iar acum avem doi copii extraordinari, un băiat și o fată”, afirmă cu bucurie Daniela Macsim, ce inspiră zilnic mii de oameni.

O tânără din Botoșani, șofer de camion, printre cele mai frumoase din industria de transport. Ștefania are doar 26 de ani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *