O tânără din Botoșani, șofer de camion, printre cele mai frumoase din industria de transport. Ștefania are doar 26 de ani

O tânără din județul Botoșani, șofer de camion, se numără printre cele mai frumoase din industria de transport. La doar 26 de ani, Ștefania Brînzei, din comuna Răchiți, este de câteva luni șofer profesionist și conduce cu îndârjire camioanele de la societatea la care este angajată alături de iubitul său.

Recent, aceasta a fost nominalizată la concursul organizat pe pagina de facebook „Ilie Matei- Omul soselelor”, iar dacă va obține suficiente voturi botoșăneanca  va apărea într-un calendar special dedicat șoferițelor de camioane.

„Primele 3 fete votate de voi vor participa alaturi de fetele din trupa CSPFE.RO Romania Truckers Team la calendarul dedicat lor pt anul 2023. Datorita faptului că anul trecut am avut parte de un „incident” cu poze usor „trucate”, in acest an schimbat regulamentul, dupa cum urmeaza: In prima faza, adica la acesta postare, toate fetele vor pune poze in comentarii iar primele 10 cele mai votate de voi cu like la poza vor participa la finala de săptamana viitoare. Toate finalistele vor fi obligate sa incarce un material video cu ele in care sa apara complet, asta ca sa eliminam discutiile aparute anul trecut”, spune organizatorul.

Ștefania ne-a precizat că a ales această meserie din „iubirea și pasiunea de a conduce și a călători”.

În 2019, cea mai votată șoferiță de camion a fost botoșăneanca Mălina Elena Ghilescu. În ultimii ani, tot mai multe femei din județul Botoșani au ales această profesie care până nu demult era dedicată bărbaților. Cele mai multe au ales să-și urmeze soții ori iubiții, ca să nu stea mult timp departe unul de celălalt, altele au ales să devină șoferițe de camion datorită salariilor, iar altele pentru că le place să călătorească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *