Miss & Mister Boboc la Liceul de Artă Ștefan Luchian din Botoșani. Vezi cine au fost lauriații!

La Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” a avut loc joi, Balul Bobocilor de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani. La această ediție, anii ‘20 au prins viață pe scena Casei Sindicatelor, balul reproducând atmosfera acelor ani, scoțând în evidenţă calităţile artistice ale bobocilor dar şi ale organizatorilor, astfel spectacolul reuşind să farmece publicul pe durata întregii seri. Spectacolul a debutat cu un dans al organizatorilor, care a adus pe scenă eleganța și strălucirea unei epoci care a revoluționat omenirea.

Cele 8 echipe au trecut prin mai multe probe, printre care proba de defilare a costumelor de zi, probă de sport și cea de cultură generală, precum și proba de seară, pe lângă care au pregătit şi numere de dans specifice temei. Susţinătorii au aplaudat şi au făcut galerie pentru concurentul favorit, astfel creându-se o atmosferă încurajatoare pentru concurenți.

Pe scenă au mai urcat elevi ai Liceului de Artă, care au interpretat piese jazz, muzică românească specifică perioadei interbelice, precum și dansuri cu elemente de charlestone și swing. Pe lângă aceștia, au încântat publicul prestațiile lui Luca Lazăr și Mirel Manea.

Cea mai aşteptată parte a serii a fost anunţarea câştigătorilor, juriul având o misiune dificilă. Emoţiile au crescut odată cu anunţarea premianţilor. Locul 3 a fost ocupat de echipa formată din Sara Andrușcă și Ilie Adrian Blaga, locul 2 revenind echipei nr. 6, Diana Mic și Mihai Harasim, iar titlul de Miss şi Mister Boboc l-au primit Isabel – Maria Tîrniceriu și Ștefan Sandu, de asemenea titlul de Miss și Mister Popularitate a revenit Ecaterinei Șeremet și lui Mihai Harasim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *