Atenție! Se montează camere video în cel mai atractiv punct turistic din Botoșani

Un performant sistem de supraveghere video va fi montat în cel mai atractiv punct turistic din județul Botoșani. Este vorba de „Lacul cu nuferi” de la Ipotești, care va fi monitorizat video pentru a fi prevenite faptele antisociale.  Memorialul Ipotești – Centrul National de Studii Mihai Eminescu a anunțat că intenționează să achiziționeze serviciile de proiectare și execuție pentru “Sistem de supraveghere video Lacul cu nuferi”.

Potrivit reprezentanților instituției, se dorește instalarea de camere de supraveghere pe 30 stalpi pentru iluminat public existenti, iar imaginile să poată fi accesate din incinta Memorialului Ipotești, adică de la trei kilometri distanță.

Pentru această investiție, Memorialul Ipotești a alocat suma de 42.016 lei, firmele interesante putând depune ofertele până cel târziu la data de 23 noiembrie.

FOTO & VIDEO Premieră la Botoșani! Marinarii militari promovează cariera militară în rândul elevilor din Botoșani. „În echipa noastră, avem colegi din municipiul Botoșani, din Darabani, din Dorohoi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *