FOTO Schimbare totală pentru fosta polițistă locală din Botoșani, care își făcuse calendar sexy. Visa să scrie o carte de dragoste

Raluca Tănasă, polițista locală de la Botoșani, care în 2010 își făcuse calendar erotic, și-a schimbat viața radical. Sprijinită de un om de afaceri din Botoșani, pe atunci Raluca făcuse furori cu aparițiile sale sexy, fiind singurul calendar erotic apărut în Botoșani. Dan Diaconescu auzise de ea la vremea respectivă și o voia în partidul său. Tânăra, pe atunci în vârstă de 26 de ani, visa să scrie o carte.

„Cartea se va numi «Povestea calendarului…, continuarea unei poveşti de dragoste». Vreau să mai spun, ca să ştie toată lumea, că nu suntem simpli amanţi, chiar ne iubim“, spunea în 2010, Raluca Tănasă.

Între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură pentru tânăra îndrăzneață. Fostă polițistă locală, apoi chelneriță, după ce a pozat în calendarul erotic, tânăra a dispărut din atenția publicului la fel de repede cum a apărut.

Acum, viața sa s-a schimbat în totalitate. Raluca a devenit o familistă convinsă, este căsătorită din 2014, are doi copii și trăiește în Belgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *