O fostă poliţistă comunitară pozează pentru un calendar erotic

Raluca Tănasă a plecat din Poliţia Comunitară din cauza salariuilui mic, iar acum vrea să câştige bani pozând în lenjerie intimă într-un calendar erotic, scrie Adevarul.

Raluca Tanasa este o tânară botosaneancă de 26 de ani, care a lucrat timp de trei ani ca agent de ordine publică la Poliţia Comunitară. Salariul prea mic a făcut-o să-şi dea demisia şi a decis să devină vedeta unui calendar erotic care va apare peste o lună.

"Am fost  profesor suplinitor de sport, apoi am plecat în străinatate. La revenirea în ţară, m-am angajat la Politia Comunitară, unde am lucrat 3 ani, la Serviciul de Ordine Publică. Am plecat din cauza  salariului foarte mic. Dar cu toate acestea, pentru mine a fost o experienţă interesantă", spune Raluca.

Tânăra consideră  că nu mai este la varsta la care să viseze la o carieră in modeling,  însă vrea să rupă gura târgului cu pozele care vor apărea în decembrie în calendarul erotic pe care-l pregăteşte de câteva luni.

"Am decis să pozez pentru acest calendar din nevoia de a face altceva. Îl văd ca pe o provocare. Totul a pornit de la nişte afişe pe care le-am văzut într-un mall şi mi-am spus că vreau şi eu aşa ceva, ceva la care să mă uit peste ani. Sunt înconjurată de amici care mi-au spus că nu e o idee rea, că nu sunt urată şi că meritaă să încerc. Va fi un calendar erotic. Nu ştiu cît de obraznice pot fi nişte fotografii cu o femeie in lenjerie intimă, în poziţii provocatoare", consideră tânăra.  

cartoane_castilio6.jpg