Botoșănean reținut după ce și-a amenințat fosta soție cu acte de violență

Un botoșănean a fost reținut după ce și-a amenințat fosta soție cu acte de violență, în condițiile în care împotriva acestuia era emis ordin de protecție.

Joi, 3 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 60 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a prezentat la domiciliul fostei sale soții, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență, deși era emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Botoșani, din luna septembrie a.c., care îi interzicea să se apropie de aceasta la mai puțin de 100 de metri.

”Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de  încălcarea ordinului de protecție și amenințare”, a precizat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *