Plimbare cu mașina terminată prost pentru un bărbat din Botoșani după ce l-a oprit poliția. S-a ales cu amendă și dosar penal

foto generic

Plimbare cu mașina terminată prost pentru un bărbat din Botoșani după ce l-a oprit poliția pe Calea Naționașă. Omul  s-a ales cu amendă și dosar penal. La data de 1 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, au oprit în trafic, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, din luna august. Mai mult decât atât, tânărul avea o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autoturismul pe care îl conducea avea defecțiuni la sistemul de iluminare.

Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de peste 1.500 de lei, totodată fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *