Botoșăneanul care avea interzis să se apropie de părinții săi, dar a tăbărât peste ei, a fost arestat

Botoșăneanul care avea interzis să se apropie de părinții săi, dar a tăbărât peste ei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul, de 42 de ani, din comuna Avrămeni avea interzis să se apropie de părinții săi la o distanță mai mică de 100 de metri, dar asta nu l-a împiedicat să intre peste ei în casă.

„Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului, de 42 de ani, din comuna Avrămeni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Potrivit anchetatorilor, la data de 31 octombrie a.c., a fost depistat de polițiști în curtea părinților săi, față de care avea ordin de protecție, pentru săvârșirea de infracțiuni de violență în familie și avea obligația de a păstra o distanță de 100 de metri față de aceștia. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, pentru următoarele 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *