Infractor la 18 ani! Un tânăr din Botoșani a tâlhărit un bărbat și l-a lăsat inconștient la marginea drumului

Un tânăr de 18 ani, din comuna Pomârla, este cercetat de polițiști după ce a tâlhărit un bărbat. Nenorocirea s-a produs pe 31 octombrie, când botoșăneanul l-a bătut pe bărbat pentru a-i fura banii, telefonul și țigările.

La data de 1 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din comuna Pomârla, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Potrivit anchetatorilor, în timp ce se deplasa pe drumul public, din comuna Pomârla, s-ar fi întâlnit cu un bărbat, de 55 de ani, din aceeași localitate, pe care l-a tâlhărit.

„După aplicarea loviturilor, victima a rămas inconștientă, iar tânărul de 18 ani a părăsit locul faptei, ulterior, fiind identificat de polițiști, în localitatea Todireni. Bunurile sustrase în urma activității infracționale, constând într-un telefon mobil, bani și țigări au fost recuperate și predate persoanei vătămate. Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Dramă la Botoșani! Mămică în sicriu de ziua de naștere a fiicei sale. „Foarte dureros, familia este distrusă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *