Dramă la Botoșani! Mămică în sicriu de ziua de naștere a fiicei sale. „Foarte dureros, familia este distrusă”

Detalii dureroase în cazul mămicii de 30 de ani din comuna Havârna, care s-a stins din viață din cauza unei probleme medicale. Când fiica sa cea mică împlinește doi ani, Anca va sta într-un sicriu. Nu își va mai putea strânge copila în brațe să-i spună, miercuri, de ziua ei, „La mulți ani”.

Familia Ancăi a decis ca aceasta să fie înmormântată joi, după ziua de naștere a fetiței cele mici. Inițial, femeia trebuia să fie condusă pe ultimul drum miercuri, dar rudele nu au vrut ca micuța Ștefania să trăiască toată viața cu gândul că mama sa a fost înmormântată de ziua sa.

„Anca va fi înmormântată joi, să fie alături, (chiar dacă din sicriu). Fetița să nu ducă toată viața povara că mama ei a fost înmormântată de ziua ei. Foarte dureros, familia este distrusă”, ne-a mărturisit o apropiată a familiei.

Anca Boingeanu, din Havârna, mamă a doi copilași, s-a stins din viață sâmbătă. De trei ori a ajuns pe masa de operație din cauza unei pancreatite. Anca a lăsat în urmă un soț îndoliat și două minuni de copii: o fetiță de șase ani și una de un an și câteva luni. Cei doi soți și fetițele lor locuiau la socri, părinții Ancăi din Havârna. Sunt o familie modestă și se descurcau cum puteau.

Tatăl lucrează cu ziua la curățat fântâni. Anca avea grijă de copilași și de gospodărie, alături de părinții săi. Poate nu o duceau prea bine din punct de vedere financiar, dar erau fericiți că erau împreună și reușeau să își crească copiii frumos. Din păcate, această afecțiune medicală a luat-o pe Anca de lângă copilașii săi atât de devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *