Primăria Botoșani scoate la licitație un nou spațiu în Centrul Vechi. Chirie de 200 euro/lună

Primăria Botoșani scoate la licitație un nou spațiu în Centrul Vechi din municipiu, solicitând o chirie de 200 euro/lună. Municipalitatea anunţă organizarea licitației publice cu ofertă în plic închis pentru închirierea spațiului, proprietatea municipiului Botoșani, situat în municipiul Botoșani, str. 1 Decembrie nr. 45, pentru prestări servicii.

Licitația va avea loc în sala de şedinţe din sediul Primăriei municipiului Botoşani din Calea Naţională nr. 101 (Starea Civilă), pe 18 noiembrie 2022, ora 10.00. Dacă la şedinţa din data de 18 noiembrie nu există minim două oferte, licitaţia va fi reluată în termen de 14 zile lucrătoare. La a doua şedinţă de licitaţie, indiferent de numărul ofertelor, va fi declarată câștigătoare oferta conformă şi cea mai mare.

Preţul de pornire la licitaţie este de 1125 lei/lună. Durata închirierii este de trei ani, cu posibilitate de prelungire.

La licitație pot participa numai reprezentanții legali ai persoanelor juridice care au depus ofertele. Nu pot participa la licitație persoanele juridice aflate în faliment, lichidare, insolvență, care au datorii la bugetul local.

de licitație, la registratura Primăriei Municipiului Botoşani. Termenul de soluţionare este de 2 zile lucrătoare de
la expirarea termenului de depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *