Cum se simte adolescentul din Botoșani care a ajuns în stare critică la spital din cauza pastilelor de slăbit

Foto: nordnews.md

Un adolescent din Botoșani, în vârstă de 16 ani, a ajuns în stare critică la Spitalul Sf. Maria din Iaşi, după ce timp de 10 luni a luat pastile pentru slăbit despre care se crede că le-ar fi achiziționat de pe internet. Băiatul ar fi apelat la aceste pastile, deoarece colegii și prietenii râdeau de aspectul său fizic. Prin intermediul acestora, tânărul a reușit să slăbească nu mai puțin de 54 de kilograme, în prezent ajungând de la 100 la doar 46 de kilograme.

Reprezentanţii unităţii medicale au transmis faptul că tânărul a fost transferat la Clinica de Cardiologie Pediatrică şi în momentul de fata are o stare generală bună.

După 48 de ore de terapie intensivă pacientul a fost transferat în Clinica de Cardiologie Pediatrică. În prezent are stare generală bună, cu frecvenţa cardiaca, tensiune arterială în limite normale, apetit prezent. Va fi transferat în Clinica de Boli de nutriție și metabolism pentru terapie specifică, de recuperare a deficitului nutrițional”, au transmis reprezentanţii Spitalului Sf. Maria din Iaşi.

Sursa: bzi.ro

Șoferii care vor circula, miercuri, pe acest drum național din Botoșani au toate șansele să fie trași pe dreapta pentru ancheta de circulație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *