Șoferii care vor circula, miercuri, pe acest drum național din Botoșani au toate șansele să fie trași pe dreapta pentru ancheta de circulație

Miercuri, 2 noiembrie, între orele 8:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00, pe întreaga rețea de drumurile naționale din administrarea CNAIR se va desfășura ultima etapă a anchetei de circulație origine – destinație. Pe raza DRDP Iași, vor exista posturi special amenajate în următoarele puncte:

  • Jud. Iași: DN 24 (Păun, PCTF Sculeni); DN 28A (ieșire Tg. Frumos spre Pașcani)
  • Jud. Vaslui: DN 24 (Crasna)
  • Jud. Bacău: DN 2 (Dumbrava); DN 15 (Racova)
  • Jud. Neamț: DN 2 (Traian)
  • Jud. Suceava: DN 2 (PCTF Siret)
  • Jud. Botoșani: DN 29B (Cătămărăști-Deal)

„ Fiind vorba despre o acțiune de interes public, rugăm conducătorii auto să colaboreze cu operatorii, astfel încât colectarea datelor să se desfășoare într-un timp cât mai redus”, precizează DRDP Iași.

Ancheta de circulație este coordonată de Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN) și constituie baza de date pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

În cadrul anchetei de circulație nu vor fi înregistrate date referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare. Informațiile solicitate sunt complet anonime, în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com