Fostul premier Viorica Dăncilă vine la Botoșani. Va participa la prima întâlnire oficială cu membrii organizației din Botoșani

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, liderul partidului NOI, vine, sâmbătă, la Botoșani pentru a participa la prima întâlnire oficială cu membrii organizației politice din județul nostru. Alături de aceasta vor fi prezenți președintele filialei Botoșani a partidului NOI, Radu Țipișcă, dar și alți membri ai partidului.

Ședința va avea loc la ora 15.00, la Premier, ulterior, de la ora 16.00 urmând să aibă loc o conferință de presă. La ședința cu membrii organizației politice se vor discuta probleme legate de organizarea filialei de la Botoșani, dar și traiectoria partidului pentru viitor.  Dăncilă va pleca apoi spre Iași, unde va participa la Marșul Păcii.

Ultima vizită a fostului premier al Botoșani a fost în iunie a.c., când a vizitat Mănăstirea Vorona și a participat la petrecerea de 1 an a finuței sale, Ecaterina.

FOTO Fostul premier, Viorica Dăncilă, în vizită la Mănăstirea Vorona. Ce a impresionat-o în Botoșani

One thought on “Fostul premier Viorica Dăncilă vine la Botoșani. Va participa la prima întâlnire oficială cu membrii organizației din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *