A vrut să-și omoare iubita pentru că a decis să îl părăsească. Individul, dus în Penitenciarul Botoșani

Un tânăr a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a încercat să își omoare iubita pentru că aceasta a decis să îl părăsească. El a fost condamnat în urmă cu câteva zile pentru tentativă de omor, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu.

Lucan Zbranca a fost condamnat la cinci ani și șapte luni de închisoare. În noiembrie 2017, supărat că iubita a decis să îl părăsească, individul a mers la restaurantul unde aceasta lucra şi a prins-o de mână, dar aceasta a fugit.

Nervos, a plecat la volanul maşinii spre Sadova, însă s-a oprit în zona podului. Aici a așteptat-o pe tânără pentru că știa că trebuie să iasă de la serviciu și în drum spre casă trece pe acolo. Când a văzut mașina tinerei, a accelerat spre ea, intrând pe contrasens, producând un accident.

După ce fata a fost rănită, individul a mers la mașina ei, a deschis portiera, a tras-o afară de păr, după care a început să o târască spre balustradă, cu intenţia de a o arunca peste pod, spun procurorii. Aceasta s-a ţinut de zăbrelele metalice ale balustradei, în timp ce individul o bătea.

Norocul ei a fost că un localnic a auzit bubuitura, a ieșit afară, a strigat la agresor, dar acesta nu s-a oprit așa că a fugit spre pod,  l-a lovit pe atacator și a salvat-o pe tânără. Când a văzut asta, agresorul s-a aruncat de pe pod. A supraviețuit, iar acum dă socoteală pentru gesturile sale cu apucături criminale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *