FOTO Tânăr din Botoșani închis pe viață după o serie de atacuri sexuale violente. Este cutremurător ce le făcea femeilor

Un tânăr de 22 de ani, din județul Botoșani, a fost închis pe viață pentru atacuri sexuale violente asupra a două femei și a unei adolescente. Constantin Covaliu, din comuna Cordăreni, și-a urmărit victimele, care erau din Nottingham și Mansfield, pe parcursul a patru luni. El a fost judecat de Tribunalul Northampton Crown din Anglia.

Prima sa victimă a fost o femeie de 53 de ani, după ce a participat la o petrecere în casă în imobilul în care locuiește ea. El intrase în apartamentul ei de două ori seara și victima i-a spus să iasă, dar a treia oară a intrat cu forța și a încercat să o violeze. În cele din urmă, ea a reușit să-l combată și a cerut ajutor după ce s-a închis în baie. Totul s-a petrecut pe 24 iulie, anul trecut.

Pe fata de 17 ani a urmărit-o după ce aceasta s-a despărțit de prieteni în timpul unei ieșiri în oraș, pe 31 octombrie anul trecut, apoi s-a împrietenit cu ea și a dus-o înapoi la o proprietate din Mansfield, unde i-a smuls telefonul mobil și apoi a violat-o într-un dormitor de la etaj.

Ultimul său atac a fost asupra unei tinere de 21 de ani, care mergea singură acasă, în Mansfield, pe 20 noiembrie anul trecut. El a încercat să o violeze, dar s-a oprit și a fugit de la fața locului când ea a încercat să obțină ajutor de la un șofer de taxi care trecea.

„Este un infractor sexual prădător”

Botoșăneanul, care locuia în Mansfield, a fost închis pe 9 septembrie. Anterior, el a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de viol, unul pentru tentativă de viol și unul pentru agresiune sexuală, în ziua în care urma să înceapă procesul său.

„Covaliu este un infractor sexual prădător care a atacat victimele în propria lor casă, după ce le-a urmărit când erau singure pe stradă și le-a ademenit într-un loc de pericol. A fost condamnat, pe bună dreptate, o condamnare pe viață și sper că acest lucru le va oferi victimelor sale o perioadă de închidere după ceea ce a fost o perioadă chinuitoare pentru ei și familiile lor de când au avut loc evenimentele șocante, a declarat Neil Allsop, detectiv al poliției din Nottinghamshire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *