Alertă într-o comună din Botoșani! O femeie de 59 de ani, căutată de Poliție

Este alertă într-o comună din județul Botoșani după ce o femeie a fost dată dispărută. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 23 octombrie 2022, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, de 59 de ani, din comuna Durnești, a părăsit domiciliul cu o zi în urmă, 22 octombrie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Doina Petraș are următoarele semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 50 de kilograme, ochi verzi, păr tuns scurt grizonat.

Vestimentația la momentul plecării: palton de culoare maro, pantaloni de culoare închisă, căciulă de culoare mov, în picioare purta adidași de culoare alb și negru.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este mesajul polițiștilor.

FOTO Tânăr din Botoșani închis pe viață după o serie de atacuri sexuale violente. Este cutremurător ce le făcea femeilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *