Sportiva din Botoșani care va primi titlul de cetățean de onoare. Primarul se mândrește cu ea

Canotoarea Patricia Cireş, care a câştigat medalia de argint la Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret desfăşurate, în luna iulie, în localitatea Varese (Italia), va primi titlul de cetăţean de onoare al comunei Manoleasa, a anunțat primarul localităţii, Cristinel Aroşculesei.

Potrivit acestuia, sportiva de 20 de ani, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Iaşi, reprezintă o carte de vizită pentru comuna Manoleasa, iar din acest motiv merită să fie recompensată.

‘Sunt chiar foarte bucuros pentru această fetiţă minunată. Familia este din Manoleasa Prut, din comuna noastră, iar ca să o răsplătesc trebuie în primul rând să mulţumesc părinţilor, care au avut grijă de ea şi care au făcut cheltuieli ca să ajungă acolo. Vreau să o recompensez, ştiu eu cum, şi vreau să o fac şi cetăţean de onoare’, a afirmat Aroşculesei, care se mândrește cu Patricia Cireș.

Canotoarea a cucerit medalia de argint în barca de patru vâsle, împreună cu Emanuela Ciotău, Cristina Drugă şi Alexandra Ungureanu, echipaj coordonat de antrenorul Sorin Băhnărel.

O primărie din Botoșani a scos la concurs șase posturi. Ce se caută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *