Încă 12 străzi din municipiul Botoșani vor fi modernizate. Se alocă o sumă uriașă pentru lucrări

Încă 12 străzi din municipiul Botoșani vor fi reabilitate și modernizate, lucrări pentru care se alocă o sumă uriașă. Este vorba de strada Liliacului, strada Lalelelor, strada Verona, strada Zefirului, strada Caisului, strada Porumbelului, strada Ghiocei, strada Codrului, Aleea Bradului, strada Bradului, strada Simion Bărnuțiu și strada Austrului, care sunt incluse în cvartalul II în care Primăria municipiului Botoșani vrea să investească.

Municipalitatea a lansat, vineri, procedurile de achiziție publice pentru stabilirea firmei de construcție care va face lucrările de reabilitare și modernizare a celor 12 străzi. Bugetul alocat pentru această investiție este de 8,73 milioane de lei.

Lungimea străzilor din cvartalul II este de 3.677 metri liniari. Lucrările presupun și amenajarea de trotuare și accese la proprietăți, precum și realizarea de colectoare pluviale.

Doi cunoscuți medici de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, care au vindecat generații de copii, în pragul pensionării

 

One thought on “Încă 12 străzi din municipiul Botoșani vor fi modernizate. Se alocă o sumă uriașă pentru lucrări

  1. Noi reparam la nesfarsit aceleasi strazi care se strica dupa 2-3 ani. Daca politicienii ar fi hotarati- nu mai primim comisioane, cerem sa se respecte proiectele si normativele – atunci intervalele dintre reparatii capitale la strazi ar fi de 10 ani. Sa folosim bitum si filer in dozaj corect, sa turnam straturi la grosimea din proiect, sa aducem piatra sparta de la munte si nu pietris de la Siret. Am economisi mult din fondurile publice, am construi centre pentru batranii care asteapta 5 ani un loc, am sustine copii saraci la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *